کدام کشور آسیایی رشد اقتصادی بیشتری ثبت کرد؟
صندوق بینالمللی پول میگوید: تولید ناخالص داخلی واقعی هند علیرغم موارد منفی اقتصاد کلان جهانی در سال مالی ۲۰۲۱-۲۰۲۲ به میزان ۸.۷ درصد رشد کرد و تولید کل آن را بالاتر از سطح قبل از همهگیری کروناویروس افزایش داد.
به گزارش جهان مانا به نقل از بیزنس، این وامدهنده مستقر در واشنگتن در گزارشی اعلام کرد که هند، سومین اقتصاد بزرگ آسیا و پنجمین اقتصاد بزرگ جهان، پس از اقدامات مالی برای مقابله با قیمتهای بالا و سیاستهای پولی سختگیرانه برای مقابله با تورم بالا، از رکود عمیق ناشی از همهگیری نجات یافته است.
این صندوق میگوید: «موارد معکوس اقتصادی شامل فشارهای تورمی، سختتر شدن شرایط مالی جهانی، پیامدهای جنگ در اوکراین و تحریمهای مرتبط با روسیه و کاهش قابل توجه رشد در چین و اقتصادهای پیشرفته است.»
رشد در سال مالی جاری با حمایت از بهبود بازار کار و افزایش اعتبار به بخش خصوصی ادامه یافته است.
در ماه اکتبر، صندوق بینالمللی پول پیشبینی رشد اقتصاد جهانی خود را برای سال آینده، در بحبوحه درگیریهای اوکراین، افزایش فشارهای تورمی و کاهش رشد چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان کاهش داد.
این صندوق برآورد اقتصادی جهانی خود را برای سال جاری ۳.۲ درصد حفظ کرد اما پیشبینی سال آینده را به ۲.۷ درصد کاهش داد که ۰.۲ درصد کمتر از پیشبینی جولای خود بود.
صندوق بینالمللی پول در گزارش چشمانداز اقتصاد جهانی خود در آن زمان اعلام کرد که احتمال ۲۵ درصد وجود دارد که رشد سال آینده به زیر دو درصد برسد.
منبع: ایسنا