شیوه نامه نرخگذاری محصولات در بازارهای میوه و تره بار شهرداریها تدوین میشود
نخستین جلسه تدوین پیش نویس شیوهنامه نرخگذاری محصولات کشاورزی قابل عرضه درمیادین و بازارهای میوه وتره بار شهرداریها با حضور مدیران عامل و کارشناسان سازمانهای میادین میوه و تره بار شهرداریهای تهران، تبریز، قم، شیراز،کرج، قزوین و مدیرکل، معاون و کارشناسان دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، تشکیل شد.
در نشستی که به میزبانی سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور تشکیل شد، محمدفرید لطیفی مدیرکل دفتر محیطزیست و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، با اشاره به تاثیر میادین و بازارهای عرضه میوه و محصولات کشاورزی شهرداریها در تثبیت و تعدیل قیمت و تنظیم بازار و لزوم نظارت مستمر و منظم بر عملکرد این بازارها بر ضرورت تهیه شیوه نامه یکسان جهت نرخگذاری محصولات و کالاهای قابل عرضه در بازارهای تحت نظر شهرداریها تأکید کرد.
در ادامه ایوب فصاحت مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران ، پژمان شفیعی رئیس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری شیراز و علیرضا مظفری مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری قم در خصوص فرآیند اجرایی نرخگیری و نرخگذاری محصولات و کالاهای قابل عرضه دربازارهای تحت نظر شهرداری، تجربیات و پیشنهادات خود را بیان کردند.
همچنین نمایندگان شهرداریهای تبریز، کرج و قزوین نیز به بیان دیدگاهها، مسائل و مشکلات و ارائه تجربیات مرتبط با موضوع پرداختند. باتوجه به تصمیمات اتخاد شده دراین جلسه، مقرر شد کمیته کارشناسی با حضور نمایندگان مطلع تعدادی از شهرداریها به صورت منظم درجهت تدوین شیوه نامه نرخ گذاری محصولات کشاورزی قابل عرضه در میادین میوه و تره بار شهرداریها با محوریت دفتر محیط زیست و خدمات شهری سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور تشکیل شود.