کاهش ۲۹ درصدی تولید گوشت قرمز در کشور
طبق آنچه مرکز آمار کشور منتشر کرده، تولید گوشت قرمز در ایران نسبت به سال گذشته، ۲۹ درصد کاهش یافته است.

به گزارش جهان مانا، بنابر مرکز آمار ایران، در مهرماه امسال ۳۸۷۶۰ تن انواع گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور تولید و عرضه شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲۹ درصد کاهش یافته است.
طبق این گزارش، تولید گوشت گوسفند و بره ۴۰ درصد، بز و بزغاله ١٤ درصد، گاو و گوساله ٢٢ درصد و گاومیش و بچهگاومیش ٢٧ درصد کاهش داشت.