نحوه انصراف از آزمون آموزگاری برای آزمون دبیری چه گونه است؟

نتایج نهایی آزمون آموزگاری وزارت آموزش و پرورش اعلام شد و داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به قبولی خود اطمینان حاصل کنند.

 

 

 بامداد امروز نتایج نهایی آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته شغلی آموزگاری ابتدایی و آموزگاری استثنایی در سایت سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شد.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی Sanjesh.org نسبت به قبولی خود در این آزمون مطلع شوند.

اعلام نتایج نهایی آزمون بر اساس مجموع نمره کل نهایی داوطلبان معرفی شده واجد شرایط با وزن امتیاز آزمون‌های کتبی و امتیاز ارزیابی تکمیلی و با در نظر گرفتن سهمیه‌های قانونی به تعداد یک برابر ظرفیت پذیرش انجام شده است.

معترضان به نتایج آزمون چه کنند؟

داوطلبانی که قبول نشده‌اند نیز می‌توانند تا ۴۸ ساعت پس از اعلام نتایج (بامداد جمعه) با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان ارزیابی شده خود، از نحوه ثبت اعتراض از طریق سامانه اعتراض مطلع شوند.

اما مهلت ثبت اعتراض در سامانه مذکور ۲۰ روز پس از زمان اعلام نتایج آزمون است و با اتمام این مهلت اعتراضات بررسی نمی‌شوند.

نکته مهم این است که اعتراض به نتایج آزمون فقط با ثبت اعتراض در سامانه اعتراض به ارزیابی تکمیلی آزمون آموزگاری بررسی می‌شود از این رو داوطلبان معترض از مراجعه و پیگیری حضوری به ادارات کل آموزش و پرورش استان و یا هسته‌های گزینش استان و یا ستاد وزارت آموزش و پرورش خودداری کنند.

نتایج اعتراض نیز حداکثر تا ۴۵ روز پس از اتمام مهلت ثبت اعتراض از طریق درگاه اطلاع رسانی رسیدگی به اعتراضات اعلام می‌شود.

نحوه انصراف از آزمون آموزگاری برای ادامه فرآیند آزمون دبیری

از آنجا که شرکت کنندگان در آزمون آموزگاری، در صورت واجد شرایط بودن می‌توانستند در آزمون دبیری وزارت آموزش و پرورش نیز شرکت کنند، اگر پذیرفته شدگان نهایی آزمون آموزگاری در ردیف معرفی‌شدگان چند برابر آزمون دبیری قرار بگیرند، از فرایند استخدام آزمون دبیری و هنرآموز حذف شده و استخدام آنها صرفاً برای آموزگاری انجام می‌شود.

با این حال در صورت عدم تمایل، داوطلبان می‌توانند انصراف قطعی خود را در دفترخانه اسناد رسمی ثبت رسمی کرده و این انصراف از آزمون آموزگاری را تحویل اداره کل آموزش و پرورش سهمیه خدمتی کنند تا قبولی آنها در آزمون آموزگار ابتدایی «کان لم یکن» تلقی شود و داوطلب فرایند آزمون دبیری و هنرآموز را ادامه دهد.

دوره مهارت آموزی پذیرفته شدگان کی برگزار می‌شود؟

بر اساس برنامه ریزی انجام شده، دوره مهارت آموزی قبول شدگان آزمون آموزگاری، همزمان با انجام سایر مراحل استخدام از سوی مجری دوره یعنی دانشگاه فرهنگیان انجام می‌شود و داوطلبان باید چهار روز پس از اعلام نتایج برای اطلاع از نحوه ثبت نام و شرکت در دوره مهارت آموزی به سایت دانشگاه فرهنگیان به نشانی www.sru.ac.ir مراجعه کنند.

همچنین بخشی از هزینه‌های دوره یک ساله مهارت آموزی بر عهده داوطلب است.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دوره مهارت آموزی از طریق دانشگاه فرهنگیان و مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده استخدامی از طریق اداره کل آموزش و پرورش استان سهمیه خدمتی اعلام می‌شود اما به طور کلی اصل و تصویر مدارک سجلی و هویتی داوطلب اعم از کارت ملی، شناسنامه و شناسنامه فرزندان، اصل و تصویر مدارک تحصیلی اعم از گواهینامه موقت یا دانشنامه، اصل کارنامه نتایج نهایی آزمون، اصل و تصویر مدارک مربوط به ایثارگری، اصل و تصویر کارت پایان خدمت و یا معافیت دائم نیاز است. 

این آزمون تکمیل ظرفیت دارد؟

در صورت لزوم برای جذب از طریق تکمیل ظرفیت و نیز در صورت اخذ مجوزهای لازم برای پر کردن ظرفیت‌های خالی مانده، مرحله تکمیل ظرفیت این آزمون از طریق درگاه سازمان سنجش اطلاع رسانی می‌شود.

امسال نحوه جذب آموزگار متفاوت بود و به مصاحبه شفاهی صرف اکتفا نشد. چهار ابزار مصاحبه، ارائه شفاهی، ایفای نقش و مطالعه موردی و بحث گروهی برای ارزیابی داوطلبان در نظر گرفته شد و ارزیابان صلاحیت و شایستگی تمامی داوطلبان فراخوانده شده را با سنجه‌های مشخصی در مرحله ارزیابی تکمیلی احراز کردند.

همچنین درحالی حدود ۶۰ هزار نفر برای ارزیابی تکمیلی و جذب ۲۸ هزار آموزگار فراخوانده شدند که در نهایت پس از انجام ارزیابی تکمیلی داوطلبان بیش از ۱۱ هزار شغل محل در کل کشور برای زنان و مردان خالی  ماند و باید گفت تنها برای حدود ۱۷ هزار شغل محل رقابت جدی وجود داشت.

همچنین بنا بر اعلام مسئولان، بیش از ۲۰۰۰ ردیف شغل محل برای مردان نیز در تهران خالی مانده که یکی از علل آن بیشتر بودن آموزگار خانم در رشته‌های مرتبط با شغل آموزگاری و کمبود دانش آموخته آقا در این رشته‌هاست.

 

منبع: ايسنا
دیدگاه
آخرین اخبار
بازار