روند افزایشی چاقی و اضافه وزن در کشور

مدیر گروه امنیت غذایی شورای عالی سلامت گفت: سرانه مصرف نمک در کشور، ۲ تا ۳ برابر توصیه سازمان جهانی بهداشت است.

به گزارش جهان مانا، اهم اظهارات مدیر گروه امنیت غذایی شورای عالی سلامت بدین شرح است:

  • کاهش مصرف نمک باید در دستور کار قرار گیرد و میزان نمک در محصولاتی مانند پنیر کاهش یابد.
  • بر اساس رهنمودهای سازمان جهانی بهداشت، روزانه ۴۰۰ گرم میوه و سبزیجات می‌بایست مصرف کنیم تا از ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر جلوگیری کنیم.
  • آخرین مطالعات وزارت بهداشت نشان می‌دهد که وضعیت اضافه‌وزن در کشور در سال ۹۵ حدود ۵۹ درصد بوده که این میزان در سال ۱۴۰۰ به ۶۳ درصد رسیده است. روند اضافه‌وزن و چاقی در تمام گروه‌های سنی رو به افزایش است. 
  • ایران دومین کشور در منطقه است که توانسته‌ میزان کوتاه‌قدی تغذیه‌ای را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش دهد.

 

دیدگاه