اولین بارش شهابی مصنوعی در سال ۲۰۲۵ رخ میدهد

ژاپنی‌ها قرار است در سال ۲۰۲۵ با پرتاب یک ماهواره و رهایش یک شهاب سنگ، بارش شهابی رنگین کمانی در فضا ایجاد کنند که اولین بارش شهابی مصنوعی جهان به شمار می‌رود.

 

به گزارش دیلی‌میل، آنها برای اجرای این پروژه که «اسکای کانواس» (SKY CANVAS) نام دارد، ذرات شبیه‌ساز شهاب‌ سنگ را در یک ماهواره قرار می‌دهند و به ارتفاع ۲۵۰ مایلی (۴۰۰ کیلومتری) به فضا می فرستند و در نهایت در یک منطقه‌ تعیین‌شده، آن را رها می‌کنند.

قرار است این اولین بارش شهابی مصنوعی جهان توسط استارتاپ فضایی «ALE» بر فراز ژاپن ایجاد شود. مسئولان این استارتاپ می‌گویند که این شهاب‌ سنگ‌ های مصنوعی آهسته‌تر حرکت می‌کنند و برای مدت طولانی‌تری نسبت به شهاب‌ سنگ‌ های طبیعی نورانی می‌مانند و همچنین در منطقه‌ای به طول ۲۰۰ کیلومتر امکان‌ مشاهده آنها وجود دارد.

آنها همچنین ادعا کرده اند که مواد تشکیل دهنده‌ گلوله‌های شهاب سنگ را می‌توان تغییر داد تا یک شهاب سنگ رنگین کمانی ساخت. همچنین به گفته آنها این ماهواره پس از انجام ماموریت خود به طور کامل از بین می رود و زباله فضایی از آن در جو قرار باقی نمی ماند.

ماموریت این ماهواره تنها ایجاد بارش شهابی رنگین کمانی نیست. این ماهواره قرار است داده‌هایی در مورد لایه سوم جو زمین یعنی مزوسفر (mesosphere) جمع آوری و به زمین مخابره کند.

 

منبع: ایرنا
دیدگاه