۶ گام ساده برای سم زدایی سریع بدن

ارگانیسم‌های مضر و آلاینده‌ها در آب، غذا و حتی هوایی که تنفس می‌کنیم وجود دارند بنابراین دور شدن کامل از این آلاینده‌ها کار ساده‌ای نیست .

 در واقع هیچ راهکار قطعی برای حفاظت از سموم در محیط وجود ندارد، اما برای مقابله با اثرات برخی از این آلاینده‌ها و انجام فرایند سم زدایی از بدن به طور منظم، راهکار‌هایی پیشنهاد شده است.

بدن انسان دارای یک توانایی طبیعی برای انجام فرایند سم زدایی است. در واقع این کار توسط دفع مدفوع و ادرار و از طریق اندام‌هایی مانند کبد، پوست، ریه، روده بزرگ و کلیه صورت می‌گیرد. حتی فرایند تعریق و تنظیم درجه حرارت بدن نیز یک راه جدید برای دفع سموم است. با این حال ۶ گام موثر دیگر نیز برای سم زدایی موثر از بدن می‌توان انجام داد:

ورزش و مدیتیشن: این دو راه برای کمک به حفظ سلامت بدن از طریق تعریق و خروج سموم از پوست کمک می‌کند. مطالعات مقادیر کمی آرسنیک، کادمیوم، سرب و جیوه را در عرق پیدا کرده اند. مدیتیشن به شما کمک می‌کند تا ذهن خود را از استرس دور کنید، چون استرس خود راهی برای افزایش مواد شیمیایی سمی در بدن است و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند. علاوه بر این مدیتیشن و یا یوگا، باعث می‌شود ریه‌ها اکسیژن زیادی جذب کرده و دی اکسید کربن و ناخالصی‌های دیگر را به خوبی دفع کند. نفس عمیق، متابولیسم یا همان سوخت و ساز بدن را تحریک کرده و باعث می‌شود که شما تغذیه بهتری داشته باشید.

 

پرهیز از غذا‌های آماده: مواد غذایی صنعتی و فرآورده‌های غذایی فاقد مواد مغذی و حاوی افزودنی‌های مضر مانند مواد نگه دارنده، مواد شیمیایی، نمک و چربی هستند. از مصرف آرد‌های تصفیه شده، قند زیاد، نوشیدنی‌های گازدار و نوشیدنی‌های شیرین بپرهیزید. مصرف میوه، سبزیجات تازه، دانه‌های کامل و گوشت‌های تازه را در اولویت برنامه غذایی خود قرار دهید. سیر، لیمو، جوانه کلم بروکلی، لوبیا، ماش، سبزیجات خام دیگر و ... همگی به سم زدایی از بدن کمک می‌کنند. به این موارد می‌توان آب میوه‌های ارگانیک را نیز اضافه کرد.

نوشیدن آب لیمو: یک لیوان از این نوشیدنی سموم انباشته شده در کبد را دفع می‌کند و کیسه‌ی صفرا نفسی می‌کشد. این کار باعث بهبود عملکرد اعضای بدن شده و همچنین بعد از یک شب طولانی، تشنگی بدن از بین می‌رود. در واقع زمانی که کبد و کیسه صفرا در سلامت کامل باشند چربی‌ها نیز بهتر هضم می‌شوند.

مصرف کافئین کمتر: متخصصان توصیه می‌کنند که روزانه بیش از ۴ فنجان قهوه ننوشید. هر چه مصرف کافئین تان بالا باشد، استرس در غدد فوق کلیوی بالا می‌رود. این غدد در کنترل متابولیسم و فشار خون بدن نقش دارند. اگر جزو قهوه خور‌ها هستید لازم است مصرفتان را کاهش دهید و به جای آن چای بنوشید.

انتخاب گوشت و مرغ ارگانیک: مصرف گوشت حیواناتی که به صورت صنعتی پرورش و تغذیه می‌شوند را کاهش دهید. به این ترتیب کمتر در معرض آنتی بیوتیک‌ها و محصولات شیمیایی قرار می‌گیرید. گوشت‌های طبیعی و بیو انتخاب کنید. محصولات و گوشت‌های بیولوژیکی گران‌تر و در عین حال سالم‌تر و خوشمزه‌تر هستند.

پرهیز از مصرف الکل: الکل سرشار از کالری است و مصرف آن باعث ضعیف بدن به خصوص مغز و کبد می‌شود. مراقب کبدتان باشید. به جای الکل، نوشیدنی‌ها و آب‌میوه‌های طبیعی میل کنید .

 

دیدگاه
آخرین اخبار
بازار