روش شستن صحیح توت فرنگی

یکی از میوه هایی که شستن آن، دقت زیادی میخواهد، توت فرنگی است.

به گزارش جهان مانا، توت فرنگی دوره رشد کوتاهی دارد و بعد از رسیدن قابلیت ماندگاری زیادی روی بوته ندارد. اکثر مواقع حداقل مدت زمان لازم برای تجزیه سم رعایت نمی‌شود همچنین محیط گرم و مرطوب گلخانه شرایط مناسبی برای رشد آفت‌ها و حشرات فراهم می‌کند، از طرفی توت فرنگی میوه حساسی است که خیلی سریع توسط آفت‌ها آسیب می‌بیند برای همین کشاورزان مجبورند برای کاهش آسیب به بافت میوه از آفت‌کش‌ها و حشره‌کش‌ها استفاده کنند.

روش شستن توت فرنگی بسیار مهم است

به گزارش اطلاعات آنلاین، ابتدا با آب آلودگی‌های توت فرنگی را از بین ببرید سپس داخل محلول آب و سرکه (چهار قسمت آب ویک قسمت سرکه سفید) یا جوش شیرین حدود یک ربع برای سرکه و ۲۰ دقیقه برای جوش شیرین غوطه‌ورکرده و سپس بشویید.

برای خارج کردن کرم داخل توت فرنگی نیز توصیه می‌شود میوه را داخل آب نمک چند دقیقه نگه دارید تا حشرات و کرم از آن خارج شده، برای تهیه آب نمک، حدود یک قاشق غذاخوری نمک را به یک کاسه متوسط آب گرم اضافه کنید و بگذارید حل شود، سپس توت فرنگی‌ها را در آب نمک بریزید و بگذارید حدود پنج دقیقه خیس بخورد و در انتها توت  ها را با آب تمیز بشویید.

چنانچه قصد دارید برای شست و شوی توت فرنگی از جوش شیرین استفاده کنید، یک قاشق چایخوری جوش شیرین را با چهار لیوان آب مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود، سپس توت فرنگی‌ها را به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید توت فرنگی‌ها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در مخلوط خیس بخورند سپس میوه را تمیز بشویید.

روش‌های شستن انواع توت برای پیشگیری از مسمومیت و بیماری اهمیت زیادی دارد.پوست توت‌فرنگی صاف نیست و به دلیل منافذ زیادی که دارد، سموم ماندگاری بالایی روی پوست دارند.

طی تحقیقاتی که انجام شده است غوطه‌ور کردن توت‌فرنگی در محلول آب حاوی سه درصد سرکه و بعد آبکشی کردن آن با آب ۴۸ درصد سموم آن را کم می‌کند، همچنین اگر توت‌فرنگی‌ها را در محلول آب حاوی سه درصد نمک غوطه‌ور کنیم و آبکشی کنیم نیز تا ۴۵ درصد سموم آن کم می‌شوند و نهایتا غوطه‌ور کردن توت‌فرنگی‌ها در آب خالی و بعد آبکشی کردن آن تنها ۲۵ درصد یا یک چهارم این سموم رو کم خواهند کرد.

 

دیدگاه