قاضیزاده هاشمی: مردم از وعدهها خسته شدهاند
کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری گفت: مردم از وعده ها خسته شده اند.
به گزارش جهان مانا ، امیرحسین قاضی زاده هاشمی کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در فرصت ۴ دقیقه مرحله اول در مناظره با پنج کاندیدای دیگر این انتخابات، در پاسخ به سوالی درباره برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: وظیفه خود دانستم تا پرچمی که شهید رئیسی به دست گرفته بود و حکمرانی جدیدی را بوجود آورده بود، ادامه دهم.
وی ادامه داد: بنده که جوان ترین فرد این جمع هستم بیست سال سابقه اجرایی در کشور دارم و بقیه افراد نیز دارای سوابق هستند. توجه کنیم که طوری صحبت نکنیم گویا دنیا امروز شروع شده است.
وی با بیان اینکه مردم از وعده ها خسته شدهاند، اظهار کرد: بنابراین هر وعده ای که می دهیم باید بگوییم که چگونه آن را انجام می دهیم در غیر این صورت مردم ناامید میشوند و با صندوق قهر میکنند.
قاضی زاده هاشمی گفت: برای رشد اقتصادی هشت درصد، ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلیارد دلار نیازمند کسب سرمایه هستیم. متاسفانه در سرمایه گذاری داخلی اکثر سرمایهها خرج هزینه های دولت میشودف از سوی دیگر بخش خصوصی به دولت اعتماد ندارد و باید مسائل سیاسی را از اقتصاد خارج کنیم.
فرصت ۴ دقیقه دوم مرحله اول
قاضی زاده هاشمی در ادامه و در بخش فرصت ۴ دقیقه دوم خود عنوان کرد: مجدد از نامزدها حرف های کلی شنیدیم و حرف هایی زده شد که برای ما اقتصاد منفی ایجاد کرده است. هزینه اشتباه های ما را خانواده ها میدهند.
وی ادامه داد: نام دولتم را خانواده گذاشتم؛ چرا که اولین آثار کارهای ما به آنان وارد میشود. اقتصاد کشورمان را باید پیش بینی پذیر کنیم. دولت باید جاهایی وارد شود که بخش خصوصی وارد نشده است. نباید مردم آزاری برای بخش خصوصی و برای مردم ایجاد کنیم.
این نامزد انتخاباتی با اشاره به اینکه باید بسته مشترک و شهرک صنعتی مشترک برای سرمایه گذاری ایجاد کنیم، عنوان کرد: همچنین در راهبرد صنعتی سیاست های ارزی و تجاری باید به نفع تولید و رفاه خانوار شود. در راهبرد صنعتی، سیاست های تجاری مان معکوس است. سیاست های ارزی باید به نفع تجارت باشد. برای مثال نباید روغن خارجی وارد کنیم. باید کاری کنیم مردم با ایجاد رقابت، به کالاهای با کیفیت دست پیدا کنند.
فرصت ۴ دقیقه اول بخش دوم
قاضیزاده هاشمی در ۴ دقیقه اول بخش دوم صحبتهای خود عنوان کرد: بعضی از دوستان بنا بر بحث کارشناسی در این جلسه ندارند. به عنوان کسی که در کابینه شهید رئیسی بودهام باید بگویم که خودم را ملزم به تعهدات دولت شهید رئیسی می دانم. مردم وقتی اعتماد خود را از دست میدهند که سیاستمداران با اعتماد به نفسی نداشته باشند و دستاوردها را نگویند.
وی ادامه داد: دولت مدیریت سهام عدالت را باید به مردم واگذار می کرد و نباید حیاط خلوت سیاسیون می شد. از سوی دیگر در خصوصی سازی باید رقابتی و شفاف عمل کنیم. ابزاری که الان وجود دارد بورس است. دولت باید اموال را به بورس ببرد. نباید سهم دولت را در سرمایهگذاری کم کنیم اما نباید نقش تصدی گری به آن بدهیم. دولت باید جایی باشد که مردم نمیخواهند یا دوست ندارند وارد آن حوزه شوند. برای مثال ساخت راه ها و بزرگراه ها را می توان به بخش خصوصی داد اما راه های روستایی را دولت باید بسازد و ساماندهی کند.
این نامزد انتخاباتی بخش خصوصی را شریک راهبردی دولت دانست و گفت: دولت باید از همکاری و شراکت با بخش خصوصی لذت ببرد. هرچه قدر بخش خصوصی فعال تر باشد، درآمد های دولت نیز افزایش یافته و هزینه های بودجه کاهش مییابد.