جایزه «عماد افروغ» به برترین‌های حوزه نقد اهدا می‌شود

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی با موافقت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس جشنواره، «جایزه عماد افروغ» را به آثار پژوهشی برتر در حوزه «نقد و سیاستگذاری فرهنگی» اهدا می‌کند.

تأکید اصلی جشنواره در وهله اول، تقویت فرهنگ پژوهش است. پژوهشگران مختلفی در سراسر کشور مشغول انجام پژوهش درباره مسائل مبتلابه حوزه فرهنگ هستند که این جشنواره تلاش می‌کند در راستای مأموریت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آن‌ها را رویت‌پذیر و از صاحبان آن‌ها حمایت و راه را برای تدام فعالیت آن‌ها هموار کند. این جشنواره، شناسه اصلی پژوهشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سطح آن، بین‌المللی است که ‌به‌رغم تعریف در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئله اصلی آن، حکمرانی فرهنگی کشور است؛ لذا از شمول و فراگیری ملی در همه حوزه‌های مرتبط به فرهنگ و سازمان‌های مرتبط به آن برخوردار است.

جایزه «عماد افروغ» به برترین‌های حوزه نقد اهدا می‌شود

در این جشنواره غیر از شیوه معمول حمایت‌ از پژوهش‌های فرهنگ، هنر، رسانه و ارتباطات، دینی و اسلامی و پژوهش‌های مرتبط به فناوری‌های جدید و آینده‌نگاری فرهنگی، بخش جایزه ویژه زنده‌یاد عماد افروغ، پژوهشگر برجسته فرهنگی کشور تعریف شده است که هدف آن حفظ نام و یاد استاد فقید و برجسته حوزه فرهنگ و کمک به تداوم شکلی از نقد متعهدانه است.

تلاش می‌شود برگزیدگان این جشنواره به بنیاد ملی نخبگان معرفی شوند تا از مزایای عضویت در این بنیاد بهره‌مند شوند. جوایز این جشنواره در چند بخش اصلی، ویژه زنان، پژوهشگر ویژه جوان و بخش پژوهشگر پیشکسوت اهدا خواهد شد. همین‌طور در راستای عدالت فرهنگی و دیده‌شدن پژوهشگرانی که لزوماً در تهران نیستند و در جشنواره‌ها نادیده گرفته می‌شوند، بخش جایزه پژوهشگر برتر استانی نیز تعریف شده است.

جایزه «عماد افروغ» به برترین‌های حوزه نقد اهدا می‌شود

بنا به اعلام روابط‌عمومی این جشنواره، پژوهشگران داخلی و خارجی، تا نیمه مهر ۱۴۰۲فرصت دارند تا آثار پژوهشی خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

محورهای شانزدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی به این شرح است:

۱- فرهنگ، ۲- هنر ، ۳- رسانه و ارتباطات، ۴- پژوهش‌های دینی و اسلامی، ۵- فناوری‌های جدید و آینده‌پژوهی فرهنگی

براساس این فراخوان، آثاری که در یکی از محورهای فراخوان و در فاصله فروردین ۱۳۹۸ تا شهریور ۱۴۰۲ (در بخش داخلی) و ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ (در بخش بین‌الملل) انجام شده‌اند، می‌توانند در جشنواره شانزدهم شرکت کنند.

آثار پژوهشی می‌توانند در قالب طرح‌پژوهشی، پایان‌نامه کارشناسی ارشد، رساله دکتری، کتاب (برگرفته از طرح پژوهشی)، مقاله علمی پژوهشی (پُراستناد) و گزارش سیاستی باشند. آثار آسیب‌شناسانه، کاربردی و شامل ارائه راهکار در اولویت‌اند. آثار ترجمه‌ای در انتخاب پژوهش فرهنگی شرکت داده نمی‌شوند.

ارسال آثار به جشنواره از طریق تارنمای جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی به نشانی است.

دبیرخانه جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات به نشانی تهران، خیابان ولیعصر (عج)، خیابان دمشق، شماره ۹ واقع است. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۸۸۹۱۹۱۷۹ تماس حاصل فرمایید.

 

منبع: ایرنا
دیدگاه
آخرین اخبار
بازار