افتتاح چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار

آیین افتتاحیه چهاردهمین جشنواره مردمی «فیلم عمار» در سینما فلسطین تهران برگزاری شد .

به گزارش جهان مانا ، چهاردهمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار به دبیری سهیل اسعد امروز ۲۱ دی ماه در محل سینما فلسطین تهران با حضور جمعی از مسئولان، خانواده شهدا و برگزیدگان این دوره از جشنواره در سینما فلسطین در حال برگزاری است.

مراسم افتتاحیه پس از قرایت آیاتی چند از قرآن کریم توسط محمدهادی نریمانی فرزند ۱۲ ساله شهید مدافع حرم محمود نریمانی و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران با پاسداشت یاد شهدا و اقدامات محور مقاومت آغاز شد.

پس از این، مجری برنامه با تشکر از حضور خانواده شهدا، از سعید خورشیدی رییس شورای سیاستگذاری عمار دعوت کرد تا روی سن برود.

خورشیدی با گرامیداشت یاد حاج نادر طالب زاده و اینکه جای او در این بخش از برنامه خالی است، گفت: حضور خانواده شهدا قوت قلب عوامل برگزار کننده جشنواره عمار است.

وی ضمن اشاره به بیانات مقام‌معظم رهبری عنوان کرد: جمهوریت از مهمترین آرمان ها و بنیان های انقلاب اسلامی است و خدشه به این امر مهم خدشه به بعد اسلامیت جمهوری اسلامی ماست. حوزه فرهنگ و رسانه از حوزه هایی است که در آن به شدت نیاز به حضور و آحاد مردم داریم و امروز توفیق در جنگ نرم و فرهنگی مستلزم فراهم کردن سازوکار و شرایطی است که آحاد مردم در آن حضور داشته باشند و جشنواره عمار در این راستا تلاش کرده است.

وی یادآور شد: سال هاست جریان غرب زده تلاش کرده با ابزارهای مختلف بچه های انقلاب و هنرمندان مردمی را از حضور در عرصه رسانه بترساند و جشنواره عمار به هنرمندان جسارت می دهد تا در برابر راهبرد دشمن منفعل نشوند، جسارت داشته باشند و راوی دغدغه ها و آرمان مردم باشند.

در ادامه با پخش کلیپی از هیات داوران بخش فیلمنامه و بخش نماهنگ جشنواره، اهدای جوایز این بخش برگزار شد. سپس با حضور خانواده شهید فراجا علی خورسندی با تجلیل از اثر «دینوک»، لوح افتخار این بخش به دلیل پرداختن به موضوع طوفان القصی و مقاومت مردم فلسطین به «جیل الحاجز» به نویسندگی حسین جعفری و اثر «برادر گفته» به نویسندگی نوید ظریف کریمی به دلیل رعایت اصول فنی در روایت و پرداخت به مساله رشادت مردم در حادثه گوهرشاد و ایستادگی در برابر استبداد رضا خانی اهدا شد.

فانوس بخش فیلمنامه به «دریادار بایندور» به نویسندگی عبدالرحمان شلیلیان تعلق گرفت.

لوح های افتخار بخش نماهنگ به‌واسطه به تصویر کشیدن حماسه های ایرانی به اثر «ایراندخت» به تهیه کنندگی سید حسین میرعماد، اثر «جان به قربان محمد» به تهیه کنندگی محمدجواد آشتیانی به‌واسطه نگرش والای اثر هنری، اثر «مهیا» به تهیه کنندگی نازنین میرکاری به‌واسطه شعر درخشان تعلق گرفت.

فانوس بخش نماهنگ به‌واسطه موسیقی مناسب و متناسب با کودکان به «جشن فرشته های ۲» به تهیه کنندگی محمود احمدی اهدا شد.

این بخش با اجرای موسیقی القدس لنا به پایان رسید.

در ادامه با دعوت از خانواده شهید عمار بهمنی از شهدای مدافع حرم و همسر شهید غلامحسین سلیمی از شهدای دفاع مقدس و با حضور انسیه شاه حسینی، محمدتقی فهیم، محسن علی اکبری از محمدحسین لطیفی به‌واسطه نگارش فیلمنامه سریال «وفا» در سال ۸۵ قدردانی شد.

محمدحسین لطیفی با تشکر از حضور و تشویق مخاطبان گفت: حضور ما به‌واسطه این تشویق ها و محبت عزیزان هست و امید به شفاعت شهدایمان داریم.

وی بیان کرد: هرجا دل دادم و اجازه دادم انرژی دیگری جز تجربه حسین لطیفی وارد کار شود آن کار خیلی به دل مخاطب نشسته است و این از لطف خداست.

لطیفی در انتها عنوان کرد: برایم دعا کنید کار بد نسازم.

 

منبع: مهر
دیدگاه
آخرین اخبار
بازار