بازیگر تلویزیون و سینما: این روزهای تلویزیون برایم ناراحت کننده است

مونا کرمی با اشاره به اینکه حضور در «شب‌های مافیا» برای او چالشی جذاب به همراه داشته، گفت: به نظرم گروه تولید این برنامه نگاهی متفاوت دارند و صرفا قصد برنامه ساختن ندارند، بلکه پشت هر حرکت، فکر و منطق هنری وجود دارد.

به گزارش جهان مانا، مونا کرمی بازیگری است که فعالیت حرفه‌ای خود در حوزه بازیگری را از تئاتر آغاز کرده و برای اولین بار با سریال «بیمار استاندارد» به کارگردانی سعید آقاخانی در مدیوم تصویر قرار گرفته است. این بازیگر در سال ۱۳۹۶ پس از نقش آفرینی در فیلم سینمایی «آپاندیس» وارد عرصه سینما شد و پیش از این نیز در سریال‌هایی چون «حوالی پاییز» و «از سرنوشت ۳» نقش آفرینی کرده و بیش از یک سال است که در صداوسیما بازیگر کم کاری محسوب می‌شود. یکی از شرکت کنندگانی که این روزها در گیم شوی شب‌های مافیا، سناریوی زودیاک را بازی می‌کند، این بازیگر جوان است که به همین بهانه با او به گفتگو نشستیم.

آخرین سریالی که در آن نقش‌آفرینی کردید چه بود و این روزها مشغول چه کارهایی هستید؟

آخرین سریالم «خسوف» بود که از شبکه نمایش خانگی پخش شد و در نقش یک پخش‌کننده مواد مخدر ظاهر شده بودم. همکاری با مازیار میری، همایون اسعدیان و سایر عوامل این مجموعه جزو فعالیت‌های مثبت در کارنامه کاری من به حساب می‌آید. همچنین این روزها مشغول تدوین یک مستند برای تلویزیون هستم.

قصد ادامه کار کارگردانی را دارید؟

اولین فیلم کوتاهم را که ساختم اصلا به کارگردانی فکر نمی‌کردم اما زمانی که شروع کردم، چالش جذابی را تجربه کردم و به احتمال خیلی زیاد به زودی تولید دومین فیلمم را آغاز می‌کنم.

در «شب‌های مافیا، زودیاک» هم حضور داشتید، خودتان چقدر اهل بازی هستید و بازی‌های مختلف را دنبال می‌کنید؟

خیلی اهل بازی نیستم. پیش از پیوستن به زودیاک، هر ازگاهی با دوستانم مافیا بازی می‌کردیم اما از زمانی که به این پروژه اضافه شدم، مافیا بازی کردن برای من تبدیل به یک عادت شده است.

چه ‌شد که به «شب‌های مافیا، زودیاک» پیوستید؟

حضور در این برنامه برای من یک چالش جذاب به همراه داشت که با آغوش باز آن را پذیرفتم. جدا از اینکه با تیم برنامه‌ساز «زودیاک» در برنامه «کتاب‌باز» همکاری کرده بودم، به نظرم این گروه نگاهی متفاوت دارند و صرفا قصد برنامه ساختن ندارند، بلکه پشت هر حرکت، فکر و منطق هنری وجود دارد. سناریوی زودیاک هم برایم جذاب است و به چشم من ترکیب درستی از افراد برای حضور در این برنامه انتخاب شده‌اند.

در گیم شو زودیاک، زه موسیقی افرادی از موسیقی، سینما و ورزش حضور دارند، حضور و بازی در کنار این شخصیت‌ها، چه چالشی برای شما داشت؟

به عنوان یک بازیگر باید همیشه در معرض یادگیری قرار بگیرم، بنابراین سعی می‌کردم حداکثر استفاده را از لحظه لحظه کنار آنها بودن داشته باشم و یاد بگیرم. نگاهم این بود که باقی شرکت‌کنندگان نگاه متفاوتی دارند و تجربیاتی جدید به من اضافه خواهند کرد.

نظرتان درمورد جایگاه شبکه خانگی در جامعه امروز چیست؟

به عنوان یک بازیگر خوشحالم که شبکه نمایش‌ خانگی مخاطب پیدا کرده است و هر روز به تعداد مخاطبان آن اضافه می‌شود. پلتفرم‌ها برایم جذاب‌تر از هر چیز دیگری‌ شده‌اند. مخاطب شبکه نمایش خانگی برای تماشای فیلم و سریال محدودیت ندارد، تنها با خرید اشتراک و اینترنت همراه می‌تواند به هر فیلم و سریالی دسترسی پیدا کند. خوشحالم که شبکه نمایش خانگی اتفاق مثبتی در بخش خانواده بوده و سرگرمی‌های جذابی برای مردم تدارک می‌بیند و مدام به فکر این است که تولیدات موفق داشته باشد.

چه دلایلی باعث کم کاری شما در صداوسیما شده است؟

حدودا یک سال و نیم است که در پروژه‌های تلویزیون، بازی نکرده‌ام. بدون شک تلویزیون معرف من و بسیاری از بازیگران معروف و تاثیرگذار ایرانی بوده است. از جمله دلایلی که بنا به آن، شخصا علاقه‌ای به نقش‌آفرینی در تلویزیون ندارم داستان‌های کلیشه‌ای و تکراری سریال‌هاست. در صداوسیما باید همیشه در نقش دختر خوب خانواده یا همسر و مادری نمونه، ظاهر می‌شدم. همیشه تصویرهای خوب در صداوسیما به نمایش درمی‌آید، درصورتی که مردم امروز دوست دارند تصاویر مختلفی را ببینند. با این حال اگر تلویزیون هم نقش چالشی به من پیشنهاد بدهد همکاری می‌کنم، در غیر این صورت پیشنهادی را نخواهم پذیرفت.

 به ‌نظر شما مسئولان صداوسیما برای جذب مخاطب چه کارهایی باید انجام بدهند؟

مخاطبان امروز داستان‌هایی از جنس خودشان می‌خواهند. همانطور که به سریال‌هایی که با این موضوعات در شبکه نمایش خانگی تولید می‌شوند واکنش مثبت نشان می‌دهند، در گذشته هم سریال‌هایی بسیار قوی با این موضوعات ساخته می‌شد و مورد استقبال قرار می‌گرفت. زمانی سریال‌های عید نوروز و ماه رمضان بسیار جذاب بودند و مردم برای دیدن آنها لحظه شماری می‌کردند اما متاسفانه دیگر خبری از آن روزهای خوب نیست.

 

دیدگاه