علی دایی و هاکان، ناکام در کسب عنوان در لیگ قهرمانان
هیچ بازیکنی از ایران و ترکیه تا کنون در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی نرسیده است.
بلافاصله پس از فینال، یوفا لیست برندگان را بر اساس کشور به روز کرد تا مشخص شود اسپانیا کماکان در صدر این فهرست قرار دارد و کرواسی که در ده سال گذشته همواره یک قهرمان داشته نیز در رده دوازدهم این فهرست قرار دارد.
آلن بوکشیچ (۱۹۹۳)، زوونیمیر بوبان (۱۹۹۴)، داوور شوکر (۱۹۹۸)، داریو شیمیچ (۲۰۰۳ و ۲۰۰۷)، ایگور بیشچان (۲۰۰۵)، ماریو مانژوکیچ (۲۰۱۳)، لوکا مودریچ (۲۰۱۴، ۲۰۱۶، ۲۰۱۷، ۲۰۱۸، ۲۰۲۲)، ایوان راکیتیچ (۲۰۱۵)، متئو کواچیچ (۲۰۱۶، ۲۰۱۷، ۲۰۱۸، ۲۰۲۱)، دژان لوورن (۲۰۱۹) و ایوان پریشیچ (۲۰۲۰) بازیکنان کرواتی هستند که موفق به قهرمانی در لیگ قهرمانان شدند؛ بنابراین کرواسی بالاتر از صربستان (۹)، دانمارک (۸)، سوئد (۷)، بلژیک (۴)، جمهوری چک (۴)، اروگوئه (۳) و بسیاری دیگر قرار دارد. قهرمان فینال، رودری، هفتاد و هشتمین اسپانیایی شد که قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد و بدین ترتیب جایگاه برتر کشورش را تثبیت کرد. ایتالیا با ۷۱ فاتح در رده دوم و انگلیس با ۶۹ فاتح در رده سوم قرار دارند.
بر اساس رتبه بندی ضرایب یوفا، ترکیه بالاترین رتبه (دوازدهم) کشوری است که هرگز قهرمان لیگ قهرمانان اروپا نشده است. این واقعیت که کشوری با بیش از ۸۰ میلیون نفر جمعیت، و همچنین نامهای مشهور فوتبالی، هرگز برنده مسابقات نخبگانی نداشته است، تا حدودی غیر واقعی به نظر میرسد. چهار بازیکن ترک در فینال بازی کردند، اما هر بار شکست خوردند: یلدیرای باشتورک (بایر لورکوزن، ۲۰۰۲)، هامیت آلتین تاپ (بایرن، ۲۰۱۰)، نوری شاهین (بوروسیا دورتموند، ۲۰۱۳) و هاکان چالهان اوغلو (اینتر ۲۰۲۳).
نکته اینکه هیچ فوتبالیست ایرانی هم موفق به کسب عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان نشده است. نزدیکترین بازیکن فوتبال ایرانی به این عنوان علی دایی بود که در فینال تاریخی ۹۹ برابر منچستر در تیم بایرن مونیخ حضور داشت، اما اسیر فرگی تایم شد و فرصت قهرمانی را از دست داد.