داوری: یکی از چالش‌های مربوط به مجموعه ورزش کمبود رسیدگی است

سرپرست فدراسیون دوومیدانی گفت: یکی از چالش‌های مربوط به مجموعه ورزش نه تنها دوومیدانی، کمبود رسیدگی است.

افشین داوری در نشست خبری امروز فدراسیون دو ومیدانی اظهار داشت: به صورت جدی از اردیبهشت آغاز به انجام اردوهای خودبرای بازی های آسیایی کردیم. در آن زمان به عنوان سرپرست انتخاب شدم بلافاصله سعی کردیم پسران و دختران را تحت پوشش قرار بدهیم. حدود ۳ ماه است ورزشکارانی که حضورشان در بازی‌های آسیایی صد در صد شده بود، برگزار کردیم و در این مسیر مسابقات قهرمانی آسیا را هم پشت سر گذاشتیم.

وی افزود: با توجه به اینکه باید اسامی را سریع‌تر اعلام می‌کردیم، حتی مسابقات قهرمانی آسیا را به عنوان آخرین رقابت جهت تکمیل اسامی در نظر گرفتیم تا ورزشکاران بتوانند آیدی کارت حضور در بازی‌های آسیایی را بگیرند. با هماهنگی و همکاری کمیته ملی المپیک و ستاد بازی‌ها کارها را پیش بردیم و خیلی از رشته‌های ورزشی این چالش را داشتند که در آستانه مسابقات به اوج آمادگی برسند و ورزشکاران برتر خود را برای بازی‌های آسیایی معرفی کنند.

سرپرست فدراسیون دو و میدانی تاکید کرد: شرایط سازمانی خوبی را برای ورزشکاران پیش‌بینی کردیم تا بتوانند رکوردهای خود را در این میدان بزرگ هم تکرار کنند و ما بتوانیم شرایط مطلوبی به دست بیاوریم. ۳ دختر ما در قهرمانی آسیا نشان دادند جزء ۸ نفر برتر قاره هستند و در هانگژو نیز قطعا لین شرایط پیش می‌آید. امیدوارم بتوانند از رکوردهای خود بگذرند اما در صورت زدن رکورد خودشان پیش‌بینی خوبی از نتایج داریم. 

داوری اضافه کرد: ابتدا باید به احسان حدادی اشاره کنم که در تهران اردو زده و بسیار به خودش سخت گرفته است. خودش را متمرکز کرده تا ان‌شاءالله بتواند پنجمین مدال طلای بازی‌های آسیایی را به دست بیاورد که در این رقابت بزرگ کم نیست. امیدواریم بازهم بتواند بهترین نتیجه را حاصل کند. حسن تفتیان نیز از سال گذشته اردوهای خود را در خارج از کشور آغاز کرده و او هم در ایران حضور دارد. امیدواریم بتواند مانند مسابقات قهرمانی آسیا که توانست یک مدال برنز برای ما به ارمغان بیاورد و در جهانی نیز رکوردش ۱۰:۱۷ ثانیه بود که به نظر من رشد قابل قبولی است. البته با ۱۰:۲۳ در آسیا به مدال سوم رسید. نمودارش رو به رشد است و امیدوارم این روند به زیر ۱۰ ارتقا پیدا کند تا شانس بهتری داشته باشد.

وی عنوان کرد: مهدی پیرجهان در یک ماه اخیر پس از مسابقات دانشجویان با صلاحدید کمیته فنی عازم ترکیه و شهر ارزروم شد و اکنون زیرنظر مربی‌اش تمرین می‌کند. حسین کیهانی که به تازگی به مجموعه نفرات ما در بازی‌های آسیایی اضافه و جانشین رضا مقدم شد. از کمیته ملی المپیک و ستاد بازی‌های آسیایی برای ایجاد هماهنگی جهت اضافه شدن او به تیم ملی تشکر می‌کنیم. حسین رسولی شرایط خیلی خوب و آرمانی دارد و به  عنوان یک جوان امیدواریم با هدایت هادی سپهرزاد، به یک ورزشکار بسیار خوب و بااخلاق تبدیل شده است. او توانسته به رکوردهای خوبی دست پیدا کند و امیدوارم همین رکوردها را از او در هانگژو ببینیم. مهدی صابری اکنون با مربی‌اش در مشهد تمرین می‌کند و او نیز از افرادی بود که در قهرمانی آسیا با ۱۹:۹۸ متر توانست مدال نقره بگیرد. خوشبختانه او نیز شرایط قابل قبولی دارد. در  مسابقات متعدد داخلی که به صورت لیگ یا رکوردگیری برگزار کردیم، شرکت کرده و شرایط خوبی دارد.

دو ومیدانی

سرپرست فدراسیون دوومیدانی عنوان کرد: در بخش بانوان نیز فرزانه فصیحی که از دخترهای پرافتخار ما است، با رکورد ۱۰:۳۰ ثانیه توانست مدال نقره آسیا را بگیرد. اسماعیل‌نژاد یکی از شانس‌های مدال در آسیا بود که هرچند مدال نگرفت اما رکورد ایران را با ۱۰:۳۳ ثانیه در دست دارد. او هم شرایط قابل قبولی دارد. هادی سپهرزاد و تیم کاری‌اش نیز کمک شایانی می‌کند و کمیته‌های تخصصی مرتبط را پیش می‌برند. امیدواریم شرایط خوبی فراهم شود و بچه‌ها بتوانند با تکرار رکوردهای خودر هانگ‌ژو سبب افتخار مملکت شوند. 

داوری درمورد برنامه‌های فدراسیون د ومیدانی برای کاهش حواشی تا ورزشکاران بتوانند با آسودگی خاطر بیشتری در بازی‌های آسیایی شرکت کنند، توضیح داد: یکی از چالش‌های مربوط به مجموعه ورزش نه تنها دوومیدانی، کمبود رسیدگی است. از ۷ اردیبهشت که کار خود را شروع کردیم، یک برنامه منسجم را پیش‌بینی کردیم و افق خود را نیز هم المپیک دیدیم، هم بازی‌های آسیایی داخل سالن و هم بازی‌های آسیایی هانگژو. مسابقات قهرمانی آسیا و همچنین داخل سالن که ایران میزبانش است، نیز اضافه شد. در نهایت چهار مسابقه خیلی خوب را در نظر داریم و برای این مسابقات برنامه منسجمی را پیش‌بینی کردیم تا چگونه باید ورزشکار را پشتیبانی کنیم. براساس همان موضوع با توجه به مقطع زمانی برآورد کردیم.

وی تصریح کرد: مهم‌ترین موضوع این بود که کادرفنی از بدنه قهرمانان دوومیدانی داشته باشیم؛ مثلا هادی سپهرزاد. صددرصد بازی‌ها مدال، قهرمانی آسیا و ... را تجربه کرده‌ است و حرف‌شان به دل ورزشکار می‌نشیند. هیات‌رئیسه و کمیته فنی هم با تغییراتی جزئی برای پشتیبانی از بچه‌ها تصمیم گرفته‌اند که این اتفاقات از تشنج موجود کم می‌کند. در مقطعی وارد فدراسیون شدیم که خودارزیابی نداشتیم. الان شروع به ارزیابی آیتم‌ها کرده‌ایم. قرار است پس از بازی‌ها به ورزشکاران حقوق بدهیم. ۱۰ سهمیه المپیک ۲۰۱۲ تاریخی بود که دلیلش را حمایت فدراسیون می‌دانیم. سرپرست فدراسیون تاکید کرد: برای نفر اول بازی‌های آسیایی ۲۰۰ میلیون و مربی‌اش ۱۰۰ میلیون، دوم و سوم ۱۵۰ و ۱۰۰ میلیون جدای از جوایز وزارت و کمیته پیش‌بینی کرده‌ایم. بچه‌های من اگر رکوردهای خودشان را بزنند، مدال می‌گیرند.

دو ومیدانی

سپهرزاد: 6 ورزشکار شانس مدال دارند

هادی سپهرزاد، مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی ایران نیز در مورد شانس کسب مدال ورزشکاران دو ومیدانی ایران در بازی های آسیایی اعلام کرد: به صورت کلی پیش بینی نمی‌کنیم و باید ببینیم ورزشکار رکورد خود را تکرار می کند یا خیر؟ در مجموع 6 ورزشکار شانس مدال دارند و دو ورزشکار نیز در صورت بهبود رکورد خود شانس مدال دارند.

وی در مورد احسان حدادی نیز توضیح داد: همه احسان حدادی را با رکورد 69 متر ارزیابی می کنند در حالی که 59 متر در مسابقات مدال برنز گرفته است و بالای 60 متر پرتاب شانس مدال وجود دارد و در مسابقات قهرمانی آسیا با رکورد 60 متر و 30 سانتی متر مدال نقره گرفته اند.

مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی ایران با بیان اینکه امسال چالش‌های زیادی داشتیم و یکی از چالش‌ها این بود که قهرمانی آسیا در سال بازی‌های آسیایی برگزار شد، گفت:  ورزشکاران باید 2 بار به مرز آمادگی می‌رسیدند ولی امیدواریم در بازی‌های آسیایی به پیک مدنظر برسند. یکی دیگر از چالش‌ها بسته شدن زودهنگام تیم بود به همین دلیل جامعه دوومیدانی در چالش قرار گرفت.

سپهرزاد افزود: با این حال سعی کردیم بهترین‌ها را برای بازی‌ها انتخاب کنیم. احسان حدادی دیر برای تمرینات حرفه‌ای استارت زد و خدا را شکر توانست خود را به گروه اعزامی ما برساند. 2 رکوردگیری انجام شد یکی را 60 متر و 34 انداخت و در دیگری به 60 متر و 50 رسید.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از چالش‌ها کم بودن تعداد سهمیه‌ها برای حضور در بازی‌های آسیایی بود، عنوان کرد: باید قبول کنیم که دوومیدانی یک ورزش کمی است و در تعداد زیاد می‌توان اتفاقات خوب را رقم زد. همان‌طورکه کاوه موسوی در سال 2010 به مدال نقره رسید با این حال ما 8 نفر از بهترین دوومیدانی‌کاران را انتخاب کردیم که فکر نمی‌کنم حرف و حدیثی در این خصوص باشد. 

مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی ایران بیان کرد: طی این مدت سعی کردیم از لحاظ روحی و روانی بازیکنان را برای حضور در رویداد آماده کنیم. از نظر من همه نمایندگان ایران شانس مدال هستند و امیدواریم بهترین عملکرد را داشته باشند. خیلی‌ها برای دوومیدانی شانس مدال قائل نشدند اما تیم ما می‌رود که از حیثیت این رشته دفاع کند و بهترین مدال‌ها را کسب کند.

 

منبع: فارس
دیدگاه