ماجرای حواله ۲۰۷ به عنوان پاداش جام جهانی چیست؟
برخی اخبار غیررسمی حاکی از آن است که یک بانک تعدادی حواله خودروی ۲۰۷ به عنوان پاداش جام جهانی اهدا کرده است.
به گزارش جهان مانا ، در روزهای گذشته اتفاقات عجیب رخ داده در ماجرای پاداشهای جام جهانی را افشا کردیم؛ اینکه مشخص نیست حواله وارد کردن خودروهای لاکچری به چه کسانی داده شد و چه افرادی سودهای کلان به جیب زدند یا اینکه لیست پاداشبگیران در جایی خارج از فدراسیون نوشته شده و.... آنچه در این میان باعث تعجب شد و البته هنوز هم ادامه دارد واکنش نهادهای متولی از جمله فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و ریاستجمهوری است. هیچکدام از این نهادها نتوانستند در قبال اخبار افشاشده توسط روزنامه اعتماد پاسخ قانعکنندهای ارائه کنند.
چنین رویکردی باعث بروز شایعات بسیاری درباره این موضوعات شد و همین ابهامات را بیشتر کرد. در روزهای گذشته و در همین رابطه اخبار جدیدی به گوش خبرنگار اعتماد رسید که بسیار عجیب بود.
طبق این شنیدهها، گویا پاداش صعود یا آنطور که بعداً مشخص شد حضور در جام جهانی قطر مواردی بیشتر از سکه، پاداش ارزی و حواله خودرو داشته است. طبق این اطلاعات غیررسمی یکی از بانکهای کشور به عنوان پاداش برای نفرات مشخص شده یک حواله خودروی ۲۰۷ در نظر گرفته بود که گویا آنها را هم تحویل داده است.
هنوز مشخص نیست این پاداش با هماهنگی کدام نهاد انجام شده و چه نفراتی دقیقاً پاداش را دریافت کردهاند. همینطور مشخص نیست که آیا این پاداش در اسناد مالی فدراسیون فوتبال به ثبت رسیده یا خیر، چون طبق قانون حتی اگر شخصی بخواهد چیزی را به صورت نقدی یا غیرنقدی به فدراسیون فوتبال هبه کند باید رقم آن به ثبت برسد و حسابرس فدراسیون در جریان آن قرار بگیرد.
جام جهانی ۲۰۲۲ قطر حواشی زیادی برای فوتبال ایران به دنبال داشت که بخش عمدهای از آن مربوط به مبحث پاداشها میشود؛ از ملاقات ملیپوشان با رئیسجمهور که به پاداش ۶۰۰ سکه رسید تا همین مورد آخر.
در هر کدام از این موارد هم ابهامات بسیاری به جا مانده و مشخص نیست چه زمانی قرار است پاسخی به آنها داده شود. در ماجرای سکه معلوم نشد سکهها به چه کسانی رسید و روابط عمومی وزارت ورزش نیز در این زمینه ابهامزدایی نکرد. سپس نوبت به ماجرای ۲۰ هزار دلار پاداش برای اعضای هیاترئیسه فدراسیون رسید. بعد از آن کمکم بزرگترین حاشیه پیرامون پاداشها شکل گرفت؛ حوالههای خودروهای لاکچری، اسامی کسانی که بدون ضابطه نامشان به لیست وارد شد و اسامی کسانی که از لیست خط خوردند. مطرح شدن ارقام چند صد و چند هزار میلیاردی در این زمینه آن هم در شرایطی که عموم مردم ایران با مشکلات اقتصادی سختی روبهرو هستند بر شدت حواشی افزود. حال باید به این موارد اخبار مربوط به اهدای خودروی ۲۰۷ توسط یکی از بانکها [نام این بانک نزد خبرنگار روزنامه اعتماد محفوظ است] نیز افزوده شود.
سوال اصلی این است که آیا مساله حواله خودروی ۲۰۷ به عنوان پاداش صعود به/ حضور در جام جهانی صحت دارد و اگر صحت دارد چه کسانی آن را دریافت کردهاند و از آن بالاتر چنین پاداشی با هماهنگی کدام نهاد صورت گرفته است؟ اینها سوالاتی است که انتظار میرود نهادهای ذیربط هر چه سریعتر به آن پاسخ دهند.