بیانیه عجیب تراکتور در مورد میکسدزون جنجالی
باشگاه تراکتور در بیانیه عجیب به اتفاقات میکسدزون ورزشگاه آزادی پرداخته است.
به گزارش جهان مانا ، یک روز بعد از اتفاقات ورزشگاه آزادی که با سوالات خبرنگاران از شجاع خلیلزاده و پاسخ متقابل او همراه بود، باشگاه تراکتور در بیانیهای عجیب و دور از انتظار نسبت به صحبتهای شجاع عذرخواهی کرده است.
در این بیانیه باشگاه تراکتور نوشته که خبرنگاران نباید از بازیکنای که با خستگی و حالت روحی و روانی نامناسب پای به میکسدزون میگذارد، چنین سوالاتی را طرح کنند. آنها همچنین مدعی شدند که لحن خبرنگاران «توام با توهین و تخریب» بوده است.
با این حال بخش پایانی بیانیه که عذرخواهی از خبرنگاران نسبت به اظهارات شجاع خلیلزاده است، شاید موضوعی باشد که کمتر کسی انتظار آن را داشت. تراکتور در عین حال از انجمن خبرنگاران و عکاسان خواسته تا به تخلفات خبرنگاران در خصوص این سوالات رسیدگی کند.
این بیانیه را بی کم و کاست بخوانید:
فوتبال یک مهارت بوده اما در سوی دیگر خبرنگاری رشته دانشگاهی است و تمامی رفتارها با استانداردهای آن رشته سنجیده میشود.
اصحاب رسانه به عنوان نماینده افکار عمومی حق مطالبهگری دارند؛ اما نوع مطالبهگری و پرسش بر آدابی استوار است که تخطی از آن میتواند حقوق دیگران را ضایع کند. تاکید میگردد لحن پرسش و نوع سوال همواره باید منطبق با انصاف رسانهای باشد نه در راستای تضعیف و تخریب افراد.
متأسفانه برخی افراد حاضر در منطقه میکسدزون پس از بازی تراکتور مقابل پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، به جای پرسش در خصوص اتفاقات این مسابقه، با لحنی توأم با توهین و تخریب در خصوص موضوعات حاشیهای و تیم ملی پرسش میکنند. چطور انتظار دارند یک بازیکن شاخص در مقابل رسانهها به سوالی که در راستای تخریب او پرسیده شده، پاسخ دهد؟
همانطور که اشاره شد، مطالبهگری حق اصحاب رسانه است، ولی ضرورت دارد که مطالبهگری مبتنی بر اصول و آداب حرفهای باشد.
علیایحال باشگاه تراکتور بابت هرگونه آزردگی خاطر اصحاب رسانه در خصوص بیانات کاپیتان این تیم که در پاسخ به سوال حاشیهای یک فرد ایجاد شده، عذرخواهی میکند. ولی انتظار میرود انجمن خبرنگاران و عکاسان براساس اخلاق حرفهای، خبرنگاری که از بازیکنی که پس از بازی خسته بوده و تمرکز پایین دارد، سوال حاشیهای میپرسد را مورد بازخواست قرار دهد؛ چرا که چنین پرسشهای حاشیهای میتواند تا حد زیادی حالت روحی و روانی یک بازیکن آرام را بهم بریزد و او را وادار کند تا با لحن تند پاسخ دهد. امیدواریم این عذرخواهی دو طرفه باشد. ما حق مطلب را ادا کردیم.