سایه ابطال روی انتخابات سهگانه؟!
مجمع انتخاب رییس جدید فدراسیون سه گانه از آنجا که با ابهاماتی برگزار شدو کار را به دیوان عدالت اداری کشاند، این فدراسیون را در روزهای آینده با چالش جدید و حتی تعلیق انتخابات مواجه خواهد کرد.
پس از آن که وزارت ورزش به ابهاماتی که در مورد برگزاری مجمع انتخاب رییس فدراسیون سه گانه وجود داشت، بی توجهی و مجمع را برگزار و رییس جدید را انتخاب کرد، حالا معترضین به برگزاری غیرقانونی مجمع اسناد و مدارک خود را با ارایه شکایتی به دیوان عدالت اداری کشانده اند تا روزهای پرالتهابی در انتظار این رشته المپیکی باشد.
پیش از برگزاری مجمع تاکید شده بود که انتخاب اعضای کمیسیون ها به جای آن که مثل سایر فدراسیون ها با انتخابات صورت بگیرد، با انتصاب و امضا چند عضو هیات رییسه انجام شده که همین امر غیرقانونی بودن مجمع را اشاره کرده است.
مجمع انتخابات رییس جدید فدراسیون سه گانه (ترای اتلون) در شرایطی روز چهارشنبه ۲۹ فروردین برگزار شد که برخلاف عرف مجامع فدراسیون ها محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی المپیک نیز در جلسه حضور داشت و ناظر فدراسیون جهانی نیز برای برگزاری این مجمع به صورت آنلاین حاضر بود.
انتخابات این فدراسیون از آنجا پرحاشیه شد که احمد نامنی پیش از حضورش در دفتر امور مشترک فدراسیون ها سرپرستی فدراسیون را برعهده داشت و ابهاماتی که در مورد کمیسیون ورزشکاران و سایر موارد مطرح می شود، در زمان سرپرستی وی صورت گرفته بود. طبیعی است زمانی که او از سرپرستی فدراسیون به ریاست دفتر امور مشترک فدراسیون ها می رسد، به واسطه پست سازمانی اش در وزارت ورزش، از اقداماتش در فدراسیون دفاع خواهد کرد. همین امر شائبه مهندسی شدن انتخابات را بیشتر کرده بود.
تعیین تکلیف ۱۲ رای که از کمیسیون ها نشات می گیرد طبیعا وضعیت انتخابات را تحت تاثیر قرار خواهد داد. اتفاقی که از سوی وزارت ورزش و جوانان مورد توجه قرار نگرفت و مجمع با ابهامات زیادی برگزار شد.
هر چند محمود خسروی وفا در مجمع فدراسیون المپیکی سه گانه حضور داشت و می توانست رییس مجمع باشد اما برخلاف مجامع دیگر برای انتخاب ریاست مجمع رای گیری شد و تنها شروین اسبقیان برای قبول این مسوولیت اعلام آمادگی کرد و اعضا با بلندکردن دست به او رای دادند.
یکی از موارد دیگری که به مورد اعتراض برخی نامزدهای حضور در انتخابات ریاست این فدراسیون است، اجازه ندادن به نمایندگان نیروهای مسلح و شهرداری برای انداختن رای به صندوق بود. ضمن این که عنوان شده نمایندگان وزارت ورزش و کمیته المپیک و پارالمپیک رای نداده اند.
مهمترین بخش مجمع به صحبت های مهدی گودرزی یکی از نامزدهای ریاست و رییس سابق این فدراسیون برمی گردد که با ارایه گزارش و مستندات لازم احمد نامنی را به مهندسی کردن انتخابات و تخلف در زمان حضورش به عنوان سرپرست فدراسیون متهم کرد.
گودرزی با تحویل مدارک غیرقانونی و نامعتبر بودن این انتخابات به روسای جلسه، نامنی را به زیر پا گذاشتن رعایت اساسنامه و نداشتن هیات رییسه معتبر محکوم کرد. در صحبت های رییس سابق فدراسیون تاکید شد که تمام جلسات نامنی با ٤ عضو از ١١ عضو هیات رییسه تشکیل شده و در این صورت کلیه مصوبات برای تشکیل کمیسیون ها و انتخابات غیرقانونی است.
در حالی که گودرزی با ارایه مستندات و مدارک به روند برگزاری مجمع اعتراض داشت، شروین اسبقیان تلاش کرد این اعتراض مورد توجه ناظر جهانی قرار نگیرد. به همین خاطر رییس پیشین فدراسیون حاضر به حضور در رای گیری و امضا صورتجلسه نشد و مجمع را غیرقانونی خواند.
هر چند مدیریت کردن رسانه ها برای این که گودرزی صحبت هایش بازتاب نداشته باشد، صورت گرفت اما رییس پیشین اسناد و مدارک خود را پیش از برگزاری مجمع به دیون عدالت اداری ارایه کرده و پیگیر شکایت خود است.
به نظر می رسد با پیگیری هایی که گودرزی انجام خواهد داد این فدراسیون هم به جهت تخلفاتی که در برگزاری مجمع آن صورت گرفته با چالش مواجه خواهد شد و ماجرای فدراسیون ژیمناستیک در آن تکرار می شود.
مگر این که کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان قبل از این که ماجرای شکایت نامزد معترض در دیوان عدالت اداری پیگیری و منجر به صدور رای شود، شخصا ورود کند و ضمن بررسی همه جانبه تخلفاتی که در این فدراسیون صورت گرفته است، دستور تعلیق آن را صادر کند.