با این روش دیگر موزها سیاه نمی شوند

یکی از مشکلاتی که بعد از خرید موز داریم، سیاه شدن آن است . در واقع نگهداری موز سخت است. اما راهکاری برای سیاه نشدن موز وجود دارد.

حجم ویدیو: ۲.۰۸M | مدت زمان ویدیو: ۰۰:۰۰:۲۱ دانلود ویدیو

 نقاط سیاه رنگ روی پوست موز به علت تنفس موز و از بین رفتن بافت پوست است. علت دیگر وجود آنزیم پلی‌فنول اکسیداز است. اگر موز تحت فشار قرار گیرد یا ضربه ببیند، این آنزیم در میوه ترشح شده و باعث سیاه‌ شدن موز می‌شود.

 

دیدگاه