اشتباهات رایج در مصرف نان که وزنتان را بالا میبرد
هزاران سال است که مردم در سراسر جهان از نان بهعنوان غذای اصلی استفاده میکنند. راحتی در مصرف، سهولت حمل و نقل و طعم دلپذیر باعث شده است که مردم از گذشته تا به امروز به خوردن نان ادامه دهند.
به گزارش جهان مانا، با این حال، بعضی از افراد به محض اینکه تصمیم به کاهش وزن میگیرند، نان یکی از اولین چیزهایی است که از رژیم غذایی خود حذف میکنند. چون معتقدند که کربوهیدرات موجود در آن باعث چاقی میشود.
کربوهیدراتها اصلیترین درشتمغذی موجود در نان هستند که انرژی لازم برای عملکردهای ضروری بدن را فراهم میکنند. میوهها، سبزیجات، حبوبات و غلات فرآورینشده یا سبوسدار سالمترین کربوهیدراتها را در اختیار بدن قرار میدهند و فیبر، ویتامینها، مواد معدنی و آنتی اکسیدانهای مورد نیاز اندامهای مختلف را تأمین میکنند. با این حال وقتی در مصرف نان مرتکب اشتباهات زیر را میشوید، برنامهی کاهش وزنتان مختل میشود:
۱. به جای نان سبوسدار به سراغ نان حاوی آرد سفید میروید
۲. از نانهایی که شیرین شدهاند، استفاده میکنید
۳. نان خود را با پروتئینهای بدون چربی یا چربیهای سالم ترکیب نمیکنید
۴. نان را همراه با سایر غذاهای غنی از کربوهیدرات میخورید