۲ معجون عالی که دوای درد پوکی استخوان است

افراد در میانسالی به سمت پوکی استخوان پیش می‌روند و اگر این مساله را جدی نگیرند مشکلات سخت‌تری پیش رویشان قرار خواهد گرفت.

به گزارش جهان مانا ، استخوان‌های بدن ما فشار زیادی را تحمل می‌کنند. شاید آنقدری که باید و لازم است به آنها توجه نداریم تا وقتی که درد به سراغ ما بیاید! در حالی که همیشه پیشگیری بهتر از درمان است.

شما وقتی دچار مشکل جسمی و درد بشوید تمام کارهایی که انجام می‌دهید برای رفع آن مشکل و درد خواهد بود اما زمانی که در جهت تقویت و استحکام استخوان‌هایتان و تمام اندامتان کاری مفید انجام بدهید ممکن است هیچ وقت به آن مشکلات دچار نشوید که بخواهید راهی برای درمانشان پیدا کنید تا از درد رها شوید!

بهتر است که از کودکی برای تقویت استخوان‌ها تغذیه مناسبی داشته باشید. پس اگر فرزند دارید این معجون را همیشه برایش تهیه کنید تا بدنی سلامت و استخوان‌هایی محکم داشته باشد. اگر هم دچار پوکی استخوان هستید باز ناامید نشوید، مطمئن باشید استفاده از آن بسیار زیاد روی اندام شما تاثیرگذار خواهد بود.

در این مطلب طرز تهیه دو معجون عالی و کاربردی برای شما درنظر گرفته‌ایم که با مصرف آنها و تغییرات بسیار مثبت در زندگیتان برای همیشه از آنها استفاده خواهید کرد و همچنین آنها را به دیگران نیز پیشنهاد خواهید داد!

معجون یک:

مواد لازم:

سنجد ۱۰۰ گرم

بادام درختی ۱۰۰ گرم

کشک محلی ۱۰۰ گرم

آرد نخودچی ۱۰۰ گرم

عسل مقداری

طرز تهیه:

سنجد همیشه در ذهن ما فقط سفره هفت سین را یادآوری خواهد کرد. اما خوب است بدانید که نقش سنجد فقط تزیینی نیست و برای استخوان‌های بدن بسیار مفید و لازم است.

تمام مواد بالا به غیر از عسل را در آسیاب بریزید و پودر کنید. دو قاشق غذاخوری از این پودر به دست آمده را به همراه مقداری عسل ترکیب کنید و هر روز میل کنید. طعم خوبی دارد ولی خاصیت آن چندبرابر طعمش مفید و عالی است. پس اصلا در استفاده از آن کوتاهی نکنید که نتیجه‌ی بسیار فوق العاده‌ای خواهید گرفت.

معجون دو:

مواد لازم:

پای مرغ چند عدد

سیر ۲ حبه

پیاز نصف یک عدد

نمک و زردچوبه از هر کدام نصف قاشق چای خوری

آب یک چهارم لیوان

طرز تهیه:

پیاز را پوست بگیرید و به همراه سیر پوست گرفته و پای مرغ و نمک و زردچوبه داخل یک شیشه سس یا خیارشور بریزید و در آن را ببندید. یک قابلمه را پر از آب کنید و وقتی که جوش آمد شیشه موردنظر را داخل آن قرار بدهید و به مدت ۵ ساعت اجازه بدهید روی گاز بماند و با حرارت کم بپزند. اگر آب قابلمه رو به کم شدن رفت مقداری آب جوش به آن اضافه کنید.

بعد از ۵ ساعت معجون خوشمزه شما حاضر است که برای پیر و جوان، سالم و بیمار بسیار مناسب است. طعم خوبی هم دارد و بر هر دردی درمان است. حتما آن را تهیه کنید و در غذای هفتگی و روزانه‌تان قرار بدهید.

 

 

دیدگاه