راهکارهای طبیعی برای تقویت عملکرد کبد
فعالیت کبد در بدن به قدری حیاتی و مهم است که باید توجه ویژه ای به سلامت آن داشت. تغذیه میتواند تاثیر بسزایی در سالم نگهداشتن کبد داشته باشد.

به گزارش جهان مانا، کبد بزرگترین عضو بدن است که عملکردهای بسیار مهمی از جمله از بین بردن سموم، تجزیه مواد غذایی، تنظیم انعقاد خون و سطح قند خون را انجام میدهد.
آب چغندر
آب چغندر منبعی از نیترات و آنتی اکسیدانها است که به کاهش اثر مخرب اکسیداتیو و التهاب در کبد کمک میکند؛ همچنین میزان آنزیمهای سم زدایی طبیعی را هم افزایش میدهد.
آب سبزیجات
آب سبزیجات حاوی آهن، کلسیم، منیزیم و آمینو اسید است که به کاهش فشار خون و بهبود متابولیسم بدن کمک میکند و برای کبد هم بسیار مفید میباشد.
انگور
انگور قرمز و بنفش مقدار زیادی ترکیبات گیاهی مفید دارد که باعث افزایش سطح آنتی اکسیدانها و کاهش التهابات میشود و برای کبد هم مفید است.
کلم بروکلی
سبزیجاتی مانند بروکلی میتواند به افزایش سم زدایی طبیعی بدن کمک کند و کبد را از آسیب حفظ نماید.
گردو
همه آجیل ها؛ مثل گردو جزء مفیدترین مواد غذایی برای بهبود کبد چرب هستند و سطح آنتی اکسیدانی بالایی هم دارند.