چطور از غذاهای فوق فرآوریشده اجتناب کنیم؟
گزارش مشترک سازمان جهانی بهداشت و سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد هشدار میدهد مصرف زیاد سدیم با افزایش فشار خون همراه است و میتواند منجر به بیماریهای قلبی ـ عروقی شود. بنابراین، یک فرد بالغ نباید بیش از ۲ گرم سدیم در روز مصرف کند.
به گزارش جهان مانا، کارشناسان تغذیه همچنین هشدار میدهند قندهای مصنوعی مواد مغذی ضروری نیستند و دریافت آنها باید به کمتر از ۱۰ درصد انرژی دریافتی روزانه محدود شود.
غذاهای فوق فرآوریشده به عنوان غذاهایی که تحت فرآوری صنعتی قرار گرفتهاند، شناخته میشوند و معمولا حاوی مقادیر زیادی نمک و شکر اضافه شده و همچنین موادی مانند طعم دهنده ها هستند.
مصرف زیاد غذاهای فوقفرآوری شده، مانند فستفودها با تسریع پیری بیولوژیکی، افزایش خطر زوال شناختی و سکته مغزی و دهها مشکل سلامتی دیگر مرتبط است.
به گزارش دویچه وله، اگر کسی مطمئن نیست که یک محصول غذایی به عنوان فوق فرآوریشده محسوب میشود یا خیر، باید برچسبهای روی بسته بندی های غذایی را مطالعه کند تا از مصرف افزودنیهایی مانند طعمها و رنگهای مصنوعی، شیرینکنندهها، روغنهای هیدروژنه، نگهدارندهها و … جلوگیری کند.