جعفرزاده ایمن آبادی نماینده سابق مجلس؛
مچِ پای زنان برای مجلس یازدهم مهمتر از شکم مردم است
یک نماینده پیشین مجلس گفت: مچِ پای زنان برای این نمایندگان خیلی مهمتر از شکم مردم است و چنین مواردی عاملی شد که مردم از مجلس ناامید شدند.
به گزارش جهان مانا ، غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده ادوار مجلس افزود: نمی شود یک نفر فقط با ۴ هزار رأی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی شود و به جای ۸۵ میلیون نفر، اظهارنظر کند.
برخی اظهارات جعفرزاده ایمن آبادی در گفتگو با خبرانلاین به شرح ذیل است:
- همه فکر میکنند که چون ما در مجلس یازدهم نبودیم، از عملکرد منفی این مجلس خوشحال هستیم، اما اینگونه نیست. واقعیت این است که مجلس شورای اسلامی یا پارلمان ایران، ستونی از نظام است اما متأسفانه یک واقعیت انکارناپذیر است که این مجلس نتوانسته از حقوق خودش دفاع کند، چه برسد به حقوق مردم.
- این مجلس حتی نتوانسته از حقوق خود دفاع کند، نهادهای قانونی موازی مانند شورای انقلاب فرهنگی به مسائل ورود کرده و حتی کنکور را عوض کرده است، شورای عالی فضای مجازی برای خودش رفته صیانت از اینترنت را یک کار دیگر کرده ، عفاف و حجاب هم یک داستان دیگر شده است.
- این موارد نشان می دهد که به فرض دولت لایحه میآورد، بعد لایحهاش در مجلس دچار مشکل میشود، آن را میبرد و از طریق شوراهای عالی تصویب میکند.
- مجلس بودجه تصویب میکند، یک کمیته نظارتی مجمع تشخیص ابطالش میکند یا سه نفر به عنوان سران قوا دور هم مینشینند و آن بودجه را باطل میکنند بنابراین مردم میگویند مجلسی که نمیتواند از حقوق خودش دفاع کند و نمیتواند ثابت کند که مجلس در رأس امور است، چگونه میخواهد از حقوق ما دفاع کند؟
- پس نخستین ضعف بزرگ مجلس، عدم دفاع از حقوق خودش است. دومین ضعف مجلس یازدهم این است که اصلاً توجهی به مسائل و مشکلات واقعی مردم نکرد. مچ پای زنان برای این نمایندگان خیلی مهمتر از شکم مردم است و اینها عاملی شد که مردم از مجلس ناامید شدند.
- ضمن اینکه مجلس نتوانست دولت را پای کار بیاورد و حقوق مردم را استیفا کند. اصلاً مردم دیگر ذهنیت سابق نسبت به مجلس قوی ندارند و تصور می کنند دیگر یک مجلس قوی شکل نخواهد گرفت.
- مقام معظم رهبری چهار اصل را برای برگزاری انتخابات مجلس اعلام کردند؛ امنیت، سلامت، مشارکت و رقابت.
- یک بخشیاش را که امنیت و سلامت است، وزارت کشور باید تامین کند. این مشارکت و رقابت را هم باید شورای نگهبان تأمین کند. یعنی باید فضایی ایجاد شود تا مردم، نمایندگان واقعی خودشان را داشته باشند و نخبگان بتوانند ورود کنند.
- نمی شود یک نفر فقط با ۴ هزار رأی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی شود و به جای ۸۵ میلیون نفر، اظهارنظر کند اما اکنون شرایطی برای مجلس پیش آمده و بیش از همه هیات رئیسه همین مجلس در آن مقصر است که از حقوق مجلس دفاع نکرد و نتوانست مجلس را قوی نشان دهد.
- اصلاً این مجلس یک بار به دولت نگفت که بالای چشم شما ابروست! در صورتی که بر اساس قانون اساسی، ما تقسیم قوا داریم. تاکید این است که دعواها و تنشهای بیخود نباشد نه اینکه مجلس، نظارت خودش را رها کند اما مجلس یازدهم کار نظارتی و دولت را رها کرد و دولت آقای رئیسی هم هر کاری دلش خواست انجام داد و تاوانش را هم مردم دادند.